
وی که یکی از مدیران ایرانخودرو است، پاسخ به این پرسش که آیا خودروسازان میتوانند ایده وزیر نفت مبنی بر تبدیل سیانجی به سوخت ملی و اصلی کشور را محقق کنند، گفت: این ایده صد در صد قابل عملیاتی شدن است و در ایرانخودرو پیشبرد آن در حال اجرا است. تبدیل سیانجی به سوخت اصلی کشور و جایگزین شدن آن با بنزین، هرگز یک رویا نیست و قابل تحقق است. اما باید در دولت یک عزم جدی برای اجرای آن وجود داشته باشد و نیمه کاره رها نشود.
وی افزود: در حال حاضر همین مبلغ ۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی که دولت برای سیانجی سوز کردن خودروها اختصاص داده و به نظر من باید افزایش هم پیدا کند، در حکم یک انقلاب در سیانجی کردن سوخت خودروها است.
این مدیر ایرانخودرو گفت: موتور پایه گازسوز در برای خودروهای سواری و نیمه سنگین تولید شده است. خودروهای سنگین نیز با گازوییل کار میکنند و نیاز به بنزین ندارند. در حال حاضر به راحتی میتوانیم بیشتر خودروهای کشور را گازسوز کنیم و نیاز کشور به مصرف بنزین را به شدت کاهش دهیم. پروژه وزارت نفت منجر به انقلابی در گازسوز کردن خودروهای موجود در کشور خواهد شد. یعنی خودروهای موجود هم دوگانهسوز میشوند. در کنار آن تولید خودروهای گازسوز را شاهد خواهیم بود. با اجرا شدن این طرح تا پایان سا ایرانخودرول ۱۴۰۱ یک انقلاب در کاهش مصرف بنزین در ایران اتفاق خواهد افتاد چون مصرف عمومی سوخت خودرو در کشور، گاز خواهد بود و خودروها دو گانهسوز خواهند شد. اگر سمیه بنزین این خودروهای دوگانهسوز را کاهش دهیم عموم مردم هم به سمت مصرف گاز خواهند رفت. وضعیت به این شکل خواهد شد که با توجه به سیگنال قیمت، مردم باید باید بین گاز ارزان و در دسترس و بنزین گران و در دسترس، خودشان تصمیم بگیرند که کدام را مصرف کنند.
وی تاکید کرد: پروژه پایه گازسوز کردن خودرو در دولت آقای خاتمی آغاز شد و متاسفانه در دولت بعدی پیگیری نشد. اگر این پروژه از همان هنگام تا کنون پیگیری و اجرایی میشد کشور در حال حاضر به مراتب جلوتر بود.